Ziggo Installatiegarantie & overstapservice

Als je klant bij ons wordt, garanderen we dat de opstart van internet, tv en bellen moeiteloos verloopt. We noemen dat de installatiegarantie.

Ons doe-het-zelf-installatiepakket
Via PostNL ontvang je gratis een doe-het-zelf pakket waarmee je je producten heel eenvoudig zelf installeert. Dat is echt de allersnelste weg naar installatie. En een hele makkelijke. Want of je nu technisch bent of niet, ons doe-het-zelf-installatiepakket met uitgebreide handleiding is geschikt voor iedereen. Echt.

Gratis monteur
Kom je er toch zelf niet uit? Neem dan even contact op. Onze monteur komt bij je langs om je pakket aan te sluiten. Dat is een expert die pas weggaat op het moment dat je pakket en wifi perfect werkt. Beloofd. Een gratis afspraak maak je via het speciale telefoonnummer dat je in het doe-het-zelf-pakket vindt. Je hebt deze Installatiegarantie tot acht weken nadat je het pakket ontvangen hebt.

Overstapservice
Als je overstapt naar Ziggo dan regelen wij de overstap van je huidige internet- en telefonie-abonnement. Het enige dat je hoeft te doen is tijdens je bestelling aangeven dat je de gratis Overstapservice wilt gebruiken.

Nummerbehoud
Als je overstapt naar Ziggo, neem je natuurlijk je bestaande telefoonnummer gratis mee. Hoe dat werkt, leggen we je uit als je bestelt.